Integrationshandledare: Tror ni verkligen att barnen nöjesflyr hit?

Patrik Nilsson integrationshandledareIntegrationshandledaren Patrik Nilsson skriver om vad han anser om de som klagar på att ensamkommande barn som kommer till Sverige ibland ser äldre ut än vad de är. Spelar deras ålder någon roll med tanke på det våld de flyr ifrån?

Han reagerar på alla rykten som sprids om dessa barn, grundlösa rykten om Migrationsverket och den påstådda lönsamheten för flyktingarna som får stanna i Sverige

Mer än 14 miljoner barn i Syrien saknar ett hem, vatten, mat och skolgång. De tvingas genomlida ett våldsamt kaos, ett kaos vi i Sverige aldrig någonsin kan förstå.

Läs mer på Mikael Höglind.me

About Mikael Höglind

Mikael Höglind är en känd entreprenör inom brandskyddsbranschen. Mellan 2009 och 2020 valde Mikael Höglind att helt satsa på en karriär i näringslivet. 2021 blev Mikael åter politiskt engagerad efter att han sålt sitt bolag Vivestra Brandskydd.