WHO: Livslängden i Israel – en av de högsta i världen

People Israel - Shutterstock.comEn ny hälsorapport visar att Israel har högst position avseende en rad olika hälsoindikatorer, som livslängd samt förmåga att överleva en hjärtattack, cancer och diabetes. Det skriver dr Itay Gal för Ynet.

Text: Mikael Höglind om livet i Israel – Foto: Shutterstock.com

Rapporten som producerades av WHO och publiceras i maj varje år bygger på hälsostatistik från en rad OECD-länder. Data visar att både män och kvinnor klarar sig bättre än personer från andra OECD-länder.

Läs mer

About Mikael Höglind

Mikael Höglind deläger bolaget Vivestra Brandskydd AB med 14 anställda och har sedan 1992 varit politiskt aktiv inom Kristdemokraterna. I juni 2009 valde Mikael Höglind att helt satsa på en karriär i näringslivet.