WHO: Livslängden i Israel – en av de högsta i världen

People Israel - Shutterstock.comEn ny hälsorapport visar att Israel har högst position avseende en rad olika hälsoindikatorer, som livslängd samt förmåga att överleva en hjärtattack, cancer och diabetes. Det skriver dr Itay Gal för Ynet.

Text: Mikael Höglind om livet i Israel – Foto: Shutterstock.com

Rapporten som producerades av WHO och publiceras i maj varje år bygger på hälsostatistik från en rad OECD-länder. Data visar att både män och kvinnor klarar sig bättre än personer från andra OECD-länder.

Läs mer

About Mikael Höglind

Mikael Höglind är en känd entreprenör inom brandskyddsbranschen. Mellan 2009 och 2020 valde Mikael Höglind att helt satsa på en karriär i näringslivet. 2021 blev Mikael åter politiskt engagerad efter att han sålt sitt bolag Vivestra Brandskydd.