Araber och israeler delar målsättning med “The Israeli Awakening”

MSNBCEfter upproren i länder som : Tunisien, Egypten, Yemen, Libyen och Syrien reser sig även ett folkligt uppror i Israel och ”fienden” är skyhöga levnadskostnader och politiker som inte agerar för folkets bästa utan istället för sitt eget i första hand. 

Protesterna kallas för: ”The Israeli Awakening”.

Idag lördag har organisatörer i Israel lovat  att minst 150,000 männiksor ska protestera och det är anmärkningsvärda siffror i ett land med endast 7 miljoner invånare, fortsätter MSNBC.

Läs hela inlägget och se artikelkällor

About Mikael Höglind

Mikael Höglind är en känd entreprenör inom brandskyddsbranschen. Mellan 2009 och 2020 valde Mikael Höglind att helt satsa på en karriär i näringslivet. 2021 blev Mikael åter politiskt engagerad efter att han sålt sitt bolag Vivestra Brandskydd.